|
|
Lån  


 
Annonce:


Seværdigheder i Kina
Terrakottahæren
Det tyvende århundredes største arkæologiske fund. Under udgravningerne fandt man en stenhær på over 6000 mand, hvor hver enkelts udformning og ansigtstræk er individuelle.

Den kinesiske mur
Dette bygningsværk er efter sigende det eneste menneskeskabte værk, der kan ses fra månen. Muren er cirka 7000 kilometer lang.

Yungang-grotterne
I Yungang-grotterne kan man opleve noget af det ypperligste inden for buddhistisk billedhuggerkunst. Grotterne blev hugget ud i klipperne fra 460-495, og kunstværkerne hugget ud i grottevæggen. Der er 21 grotter med tilsammen 51.000 statuer.

Sejltur på Li floden
Li floden bugter sig ca 85 km sydpå fra Guilin til Yangshuo gennem noget af det flotteste landskab man finder i Kina. Fra floden har man udsigt til høje grønne bjerge, som alle har deres eget navn og legender. Mellem toppene kan man se de lokale arbejde i markerne.

Stenskoven
30 meter høje klipper. Der er gode vandrestier i området.

Behai Park (Beijing)
Behai Park er en klassisk kinesisk have. I haven findes flere seværdigheder, blandt andet Trommetårnet fra 1420. Desudeb findes den berømte mur De Ni Dragers Mur.

Den Forbudte By (Beijing)
Den Forbudte By er betegnelse for det tidligere kejserlige palads i Beijing i Folkerepublikken Kina. Det stod færdig. Paladset er omkranset af en høj mur og består af bygninger med over 9000 rum.

Den himmelske fredsplads (Beijing)
Den himmelske fredsplads er Beijings centrum og verdens største plads. Maos mausoleum findes på pladsen tillige med Folkets store hus og Museet for den Kinesisk Revolution.

Den underjordiske by (Beijing)
I slutningen af 1960erne, da kineserne frygtede en sovjetisk invasion, begyndte man bygningen at bygge en hel by under jorden med flugttunneller ud af Beijing.

De Seks Banyantræers Tempel (Guangzhou)
Buddhistiske tempel bygget i 537. I templet findes tre buddhistiske kobberstatuer, der er de største i hele provinsen.

Gaungdong Museum (Guangzhou)
Det over 100 år gamle tempel er et af de største og mest velbevarede af sin slags. Templet har ni bygninger og seks haver og er kendt for sin udstilling af kunsthåndværk.

Kongen af Nanyues Mausoleum (Guangzhou)
Kongen af Nanyues grav blev opdaget i 1983. Graven er næsten 2000 år gammel og er den ældste af sin slags, der nogensinde er fundet syd for De fem Højdedrag. På museet kan ses over 1000 begravelsesgenstande, som er fundet i Kongen af Nanyues grav.

Rørfløjte-drypstenshulen (Guilin)
Drypstenshulen er 240 meter dyb og 500 meter lang.

Harbin Zoologiske have (Harbin)
Omkring 2800 dyr i parken og 150 forskellige arter.kina rejser

Kategorier på sider:

Den Himmelske Freds Port Kort over Kina Flyrejser til Kina Indbyggere i Kina Terrakottahśren Sevrdigheder i Kina Bedste rejsetid til Kina Vejret i Kina Geografi Den Kinesiske Mur Hotel Hovedstad i Kina Den Forbudte By Flyrejser Kina


 Du er her: Kinarejser - Netannoncer Kinarejser - kina rejser